Red Hook Brooklyn 2017

10 May 2017

Red Hook Crit Brooklyn

 

Al sinds begin oktober 2016 werd er om meerdere redenen gesproken over Red Hook Brooklyn. Vooral de zure nasmaak die we overhielden aan ons red hook avontuur in Milaan en het idee om in Brooklyn zelf, waar de red hook serie begonnen is, revanche te nemen heeft afgelopen winter voor veel excitement gezorgd.

...

Race verslag NL Crit series Zwanenburg

18 April 2017

Race report Zwanenburg crit

Toen ik op zaterdag de trein instapte was het wel even wennen. Op stap zonder het team. Dit team was uiteengeslagen door allerhande verplichtingen. Een moeilijke situatie aangezien ik niet kan bouwen op het strakke tijdschema bedacht door Peter. Gewapend met mijn smartphone en een rantsoen van de kiosk stap ik de intercity in. Deze intercity zou me...

Rijswijk NL Crit Series Race Report by Mart Smeets

04 April 2017

Gister was de eerste Crit van de NL critseries. Geheel volgens traditie werd deze gehouden in het westen van het land. Sir-Pete x Treshombres zou voor het eerst met alle vijf zijn rijders in de A-Categorie starten. Een mooie beloning voor Peter Rugge die vorig jaar in de top 3 eindigde van het B-klassement.

Door een verkeerde boeking en het geluk aan onze zijde reisden we in een bus die...

NS Bikes Rag+

16 January 2017

Ik heb altijd al een zwak voor de underdog, niet de reeds gevestigde orde, niet de koploper in de competitie, niet de overgesponsorde atleet, niet de reeds gevestigde merken. Geef mij maar de kleine voetbal club, de beunhaas, de altijd de laatste eindjes aan elkaar knopende dromer, de nooit doorbrekende creatieveling. Ik geef mijn geld liever aan personen die bloed, zweet en tranen geven om...

100% Speedcraft brillen, wij wisten het al. Peter Sagan nu ook!

03 January 2017

Met ingang van 2017 zal ook Peter Sagan worden gesponsort door 100%. Net als Team Sir-Pete x Treshombres. Het enige verschil is dat hij waarschijnlijk naast een paar brillen ook een flinke zak met geld krijgt. Vind je deze brillen ook te gek, neem dan even een kijkje in mijn webshop.

Klik hier voor 100% in de webshop

Pages